Nyttige informationer/kontornr.

 

NYTTIGE INFORMATIONER

 


Det årlige kontingent er 350 kr.

 

Gæster er velkomne, det koster 40 kr., og så er gæsten også med i præmierækken. Gæster kan max. deltage 3 gange.

 

Onsdagspigernes kontonummer er 2411 3496709291.

 

Vi har fortrinsret fra kl. 15.36 til kl. 16.40.

 

Starttid skal bookes senest søndag inden kl. 24.00.


Nederst på alle siderne finder du et link til Facebook og mulig-

hed for at sende en e-mail til formanden.

 

Du kan navigere rundt på de forskellige undersider ved at benytte MENU i øverste højre hjørne. Når du fører "musen" henover MENU, kan du klikke videre til de øvrige sider, som du vil kigge på. For at komme tilbage til siden her, skal du bare klikke på det store G i vores logo.

 

Bruger du i-pad, skal du trykke på MENU, hvor du så får nogle underpunkter. Hold en finger på det punkt, du vil se, og en anden finger på et af punkterne til venstre. Herefter kommer et nyt billede lige til venstre, hvor du kan vælge "åbn i ny fane". Det valgte punkt ligger lige over vores logo. Klik på dette og en ny side åbner.

 

Udseendet af hjemmesiden på din mobiltelefon er desværre ikke optimal, da den begynder med en masse grå farve. Men du skal bare "scrolle" ned, så kommer kalenderen og de øvrige nyheder. Det gælder på alle sider, du finder under menuen.


WHS udskydes til januar 2021


Oprindeligt var planen, at World Handicap System skulle implementeres globalt pr. 1. januar 2020. European Golf Association (EGA) er imidlertid forsinkede med færdiggørelsen af den endelige version af systemet.

Dansk Golf Union udskyder derfor overgangen til 1. januar 2021, da vi prioriterer meget højt at skabe en så gnidningsfri proces som overhovedet muligt for de danske golfspillere og golfklubber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GILLELEJE GOLFKLUB

SOPHIENLUND ALLE 13

3250 GILLELEJE


Email mig

Copyright @ All Rights Reserved

      FØLG OS PÅ