Arkiv

GILLELEJE GOLFKLUB

SOPHIENLUND ALLE 13

3250 GILLELEJE


Email mig

 

 

ARKIV

 

Nyheder vist under Seneste Nyt 2019Så er sæson 2019 ved at gå på hæld. Vi har afslutnings-

turnering den 25. september, hvor vi spiller Srcramble i 4-mands hold. Der er gun-start kl. 16.00 og efter turneringen spiser vi middag sammen. Tilmelding skal ske via GolfBox. Du kan hente invitationen HER


Onsdag den 11. september har vi GolfExperten v/Tove Flindt som sponsor. Vi spiller Stableford med Hidden Hole. Sørg for at tilmelde jer til turneringen, så vi kan støtte op om vores sponsor.


Onsdag den 28. august spiller vi Pink Ball - 9 huller. Vi spiller i 3-mands hold, så undgå at tilmelde dig på en bold, der i forvejen er tre spillere på.


Onsdag den 4. september spiller vi Ræveturnering, og FrisørExperten i Gilleleje er sponsor. Louise kommer med rigtig gode tips til håret og gode tilbud på en lang række produkter, så husk at tilmelde dig til denne turnering.


Ny sundhedsturnering v/sponsor Lene Hansson


Den 19. juni 2019 spiller vi en 9-hullers sundhedsturnering. Efter spillet serveres en sund Thai menu tilrettelagt af kostvejleder Lene Hansson og Su Poulsen. Tilmelding via Golfbox.


Hent invitationen HER


Det var en fantastisk skøn turnering. På hul 5 havde Lene Hansson stillet frisk økologisk frugt og slow juice frem til alle spillerne. Senere fik vi et godt foredrag om, hvad vores kroppe kan lide og ikke lide og naturligvis gode kostråd. Middagen var lavet af Su og Winnie, en dejlig og sund thai-menu. Præmierne, som også var sponsoreret af Lene Hansson, var fantastiske, så stor tak til Lene Hansson for et rigtig godt initiativ.


Den 12. juni 2019 holder vi fødselsdagsturnering


Onsdagspigerne fylder 36 år og traditionen tro spiller vi  9 huller scramble. Derefter er der middag og præmieoverrækkelse. Tilmelding og betaling via Golfbox.


Hent invitationen HER

 

Venskabsturning mod Værløsepigerne i Gilleleje


afholdes den 15. maj 2019 med gunstart kl. 15.30. Vi spiller 18 huller med efterfølgende middag og hyggeligt samvær.

Du kan hente invitationen HER


Husk at vi den 8. maj har sponsor på vores turnering. Det er Camilla fra Beauty House, så mød talstærkt op.


Husk at tilmelde dig Ræveturneringen den 24. april 2019. Vores trofaste sponsor Golfexperten v/Tove kommer og viser os den nye forårs/sommer kollektion.


Invitation fra Onsdagspigerne er udsendt til alle kvindelige medlemmer i Gilleleje Golfklub, du kan hente den HER


Nu er der ikke længe til, vi begynder en ny sæson, så det er tid til at få pudset golfgrejet og gjort klar til  at slå til golfbolden.

Vi åbner sæsonen

 

onsdag, den 3. april 2019,

 

hvor vi byder hinanden velkommen over et glas og genop-

frisker alle de gode golfdage i sidste sæson.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      FØLG OS PÅ

Copyright @ All Rights Reserved