Arkiv 2020

GILLELEJE GOLFKLUB

SOPHIENLUND ALLE 13

3250 GILLELEJE


Email mig

 

 

ARKIV

  

Nyheder vist under Seneste Nyt 2020


Sæson 2020 turneringsprogram kan du hente HER 


Resultater for de enkelte spilledage kan du hente HER


Den 23. september holdt vi afslutningsturnering i det skønneste solskin. Drinks i gården inden middagen, en skøn tre-retters menu og derefter præmieuddeling. En fantastisk afslutning på en noget anderledes golfsæson.


Den 16. september havde vi den årlige generalforsamling.

29 piger var først ude at spille PinkBall, derefter generalforsamling, hvor Onsdagspigerne var vært ved en drink. Alt foregik i ro og orden under dirigentens (Lisbet Larsen) myndige ledelse.


Den 2. september 2020 havde vi en fin Ræveturnering og en forrygende aften med vores trofaste sponsor FrisørExperten i Gilleleje. Louise og Trine gav gode råd om hårpleje og hårprodukter, og sponserede flotte præmier til de dygtige vindere. De se skønne billeder her til højre på siden.


Den 16. september 2020 afholdes generalforsamling. Dagorden er opsat på Onsdagspigernes opslagstavle i mellemgangen. Du kan hente dagsordnen HER


Denne dag spiller vi PinkBall, som desværre blev aflyst

den 19. august på grund af regn og torden.


Invitation til afslutningsturnering den 23. september 2020, hvor vi spiller scramble over 9 huller med gun-start kl. 16.00, kan du hente HER


Invitationen er også opsat på Onsdagspigernes opslagstavle i mellemgangen.


Lyn og torden den 19. august betød, at vi ikke kunne gennemføre PinkBall. I stedet lavede vi puttekonkurrence i pejsestuen. Rigtig hyggeligt. Senere havde vi besøg af  en af vores sponsorer Susanne fra make-up firmaet radiant professionel. Se de skønne billeder her på siden til højre. Vi spiller derfor PinkBall den 16. september, hvor vi også holder generalforsamling.


Fødselsdagsturneringen den 17. juni er AFLYST.


Vi spiller derfor 18 huller både den 10. og 17. juni. Den 10. juni spiller vi Nordisk Stableford og den 17. juni finder vi en sjov turnering.


Fødselsdagsturneringen flyttes foreløbig til

den 17. juni 2020.


P.g.a. forsamlingsforbudet på ti personer er det ikke tilladt at lave gun-start. Vi håber, at det bliver ændret hurtigst muligt, men indtil videre forsøger vi at holde fødselsdagen en uge senere end planlagt.

Vi informere, så snart vi ved mere.


Nu kan vi endelig komme rigtig i gang med sæsonen.


Der rigtig godt nyt til os alle. På onsdag, den 20. maj spiller vi for første gang i denne sæson 18 huller. Der er naturligvis også mulighed for kun at spille 9 huller. Restauranten er åben, så vi efter spillet kan mødes og hygge os sammen med en lille drink/kaffe eller mad, for de som ønsker det. Det er også første gang vi har præmieoverrækkelse, både til de dygtige på denne dag og for de sidste tre gange, vi har spillet 9 huller.

 

Vi har faktisk været mange ude at spille de tre gange, så alt tyder jo på, at vi alle er golfsultne😊

 

I skal som sædvanlig bestille tid via Golfbox senest søndag aften, så I er sikre på at få en tid. En eller to fra bestyrelsen vil sidde i pejsestuen inden I går, så I er velkomne til lige at komme forbi og melde jeres ankomst.


HUSK DOG AT HOLDE GOD  AFSTAND!

 

Alle skal også huske at bestille mad, INDEN I går ud, så Winnie har en chance for at disponere køkkenet.

 

Når I kommer ind efter runden, vil Onsdagspigerne være vært ved velkomstdrink. Vi synes, at den situation, hvor vi har måttet udskyde sæsonstart, og det faktum at vi fortsat er midt  i en pandemi, kræver lidt ekstra😊

 

Velkommen til en dejlig golfdag på onsdag.


Så kan vi så småt komme i gang


Den 29. april 2020 slår vi det første slag, dog på en lidt anderledes måde. Vi skal fortsat overholde de særlige Corona regler, der fremgår af Gilleleje Golfklubs hjemmeside. Det er vigtigt, at alle læser disse regler, som gælder indtil videre.


Vi spiller 9 huller Stableford indtil videre. Så snart vi ved mere, vil hjemmesiden blive opdateret. Du kan læse den nye invitation HER


Udskydelse af sæsonstart 2020


Da situationen fortsat er usikker på grund af COVID 19, må vi udskyde vores sæsonstart indtil videre.

Så snart det bliver muligt at mødes mere end ti personer, vil vi tage stilling til, hvornår vi kan slå det første slag på vores dejlige golfbane.


På grund af den alvorlige situation i forbindelse med COVID 19 og det faktum, at vores golfbane foreløbig er lukket indtil den 30. marts 2020, har bestyrelsen besluttet at udskyde vores åbningsturnering til efter påske.


Hvis situationen tillader det, vil vi slå det første slag i sæson 2020 

Onsdag den 15. april 2020.


Nu varer det ikke så længe, før vi igen skal på græs - det bliver skønt.


Invitationen sendes udtil alle kvindelige golfspillere i uge 9  og du kan hente den HER