Arkiv 2019

GILLELEJE GOLFKLUB

SOPHIENLUND ALLE 13

3250 GILLELEJE


Email mig

 


ARKIV 2019


Så fik vi afsluttet sæson 2019 med 9-huller scramble efterfulgt en en dejlig middag med højt humør og uddeling af præmier til alle de dygtige piger. Det har været en god sæson med traditionelt dansk vejr - både sol, regn og blæst. Men vi er klar igen i april 2020.


Stor trak til alle Onsdagspiger for at møde flittigt op gennem hele sæsonen. Også stor tak fra bestyrelsen for jeres påskønnelse til os på afslutningsdagen, en stor æske chokolade og en god flaske "bobler". Det vil vi nyde nu, hvor efteråret har meldt sit indtog.


Så er sæson 2019 ved at gå på hæld. Vi har afslutnings-

turnering den 25. september, hvor vi spiller Srcramble i 4-mands hold. Der er gun-start kl. 16.00 og efter turneringen spiser vi middag sammen. Tilmelding skal ske via GolfBox. Du kan hente invitationen HER


Onsdag den 11. september har vi GolfExperten v/Tove Flindt som sponsor.


Onsdag den 28. august spiller vi Pink Ball - 9 huller. Hvis du er i tvivl om, hvordan vi spiller Pink Ball, kan du se det på vores hjemmeside www.onsdagspigerne.dk under nyttige informationer.


Onsdag den 4. september spiller vi Ræveturnering, og FrisørExperten i Gilleleje er sponsor.


Ny sundhedsturnering v/sponsor Lene Hansson


Den 19. juni 2019 spiller vi en 9-hullers sundhedsturnering. Efter spillet serveres en sund Thai menu tilrettelagt af kostvejleder Lene Hansson og Su Poulsen. Tilmelding via Golfbox.


Hent invitationen HER


Det var en fantastisk skøn turnering. På hul 5 havde Lene Hansson stillet frisk økologisk frugt og slow juice frem til alle spillerne. Senere fik vi et godt foredrag om, hvad vores kroppe kan lide og ikke lide og naturligvis gode kostråd. Middagen var lavet af Su og Winnie, en dejlig og sund thai-menu. Præmierne, som også var sponsoreret af Lene Hansson, var fantastiske, så stor tak til Lene Hansson for et rigtig godt initiativ.


Den 12. juni 2019 holder vi fødselsdagsturnering


Onsdagspigerne fylder 36 år og traditionen tro spiller vi  9 huller scramble. Derefter er der middag og præmieoverrækkelse. Tilmelding og betaling via Golfbox.


Hent invitationen HER

 

Venskabsturning mod Værløsepigerne i Gilleleje


afholdes den 15. maj 2019 med gunstart kl. 15.30. Vi spiller 18 huller med efterfølgende middag og hyggeligt samvær.

Du kan hente invitationen HER
 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

      FØLG OS PÅ