Arkiv 2018

GILLELEJE GOLFKLUB

SOPHIENLUND ALLE 13

3250 GILLELEJE


Email migARKIV 2018


Nyheder vist under Seneste Nyt 2018


Afslutning på golfsæsonen 2018 nærmer sig, og vi har afslut-

ningsturnering den 19. september 2018.

Vi spiller Scramble i 4- mands hold, og der er gunstart kl. 16.00. Derefter spiser vi en lækker to-retters menu, inden præmieud-

deling. Igen i år er SIRIUS v/Lise Skjold Jensen sponsor.

Invitationen kan du hente HER


Den 22. august 2018 spillede vi ræveturnering. Vi var 28 spillere ude i skønt vejr med sol og en let brise. Sponsor var Frisør Experten i Gilleleje v/Louise, som stillede op med meget flotte præmier til de tre vindere i A- og B rækken. Louise havde mange skønne produkter med, som hun forklarede alt om, og vi kunne også købe produkterne til en meget favorabel pris.


Den 22. august spiller vi ræveturnering. Vi har vores mange-årige sponsor Frisør Experten i Gilleleje som sponsor på denne turnering. Og i år kommer Louise selv og fortæller os om hårprodukterne, og mon ikke hun også demonstrerer lidt hårkunst på nogle af os. Det bliver spændende, så husk at tilmelde dig. Rævene er i A-rækken Malene Lysgaard og i B-rækken er det Elsebeth Kragh.


Juli måned har været rigtig varm og præget af sommerferie, hvilket også kunne ses på deltagelsen af spillere. I hele juli og den første onsdag i august har vi været under 20 spillere, og vi har derfor også kun spillet i en række. Nu ser vi frem til, at I alle er tilbage fra ferie, så vi igen kan være rigtig mange spillere om onsdagen. Nu nærmer sig også tiden, hvor vi ikke længere kan spille 18 huller, så fra den 15. august spiller vi kun 9 huller.


Den 4. juli var en fantastisk golfdag hos Onsdagspigerne. Der var 33 spillere ude, heraf en gæst Birgitte Løndal Fra Hornbæk Golfklub. Birgitte har tidligere været medlem i Gilleleje. Birgitte lavede Eagle på hul 1. Tillykke. Desuden vandt Birgitte den ugentlige flaske rødvin i lodtrækningen. Men også vores egne piger var dygtige. Se resultaterne under "Ugens resultat". Helle H, Helene, Pis M, Ann og Grethe lavede birdies. Maria var tættest på snoren på hul 18. Tillykke til jer alle. Endnu en skøn golfdag.


Fødselsdagsturneringen den 6. juni var en skøn dag. Sol og dejlig varme for 34 piger, der spillede Scramble i fire-mands hold. Herefter en dejlig buffet med fødselsdagslagkage.

Sponsor var Ørskov Design, som sponserede præmier til de fire bedste hold. Se billederne fra turneringen under billeder/2018.


Onsdagspigerne fejrer 35 års fødselsdag den 6. juni 2018. Tilmelding skal ske via Golfbox. Seneste tilmelding er

den 3. juni 2018.


Husk at tilmelde dig til venskabsturnering mod Værløsepigerne i Værløse den 2. maj 2918.VELKOMST


Invitation fra Onsdagspigerne er udsendt til alle kvindelige medlemmer i Gilleleje Golfklub, du kan hente den HER

T

Copyright @ All Rights Reserved

      FØLG OS PÅ